Ekipa

Hilda Pipan

Odvetnica, ustanovitelj

 

Študij na Pravni fakulteti v Ljubljani je z odliko zaključila pri 22 letih, z diplomo s področja civilnega prava. Svojo poklicno pot je kot sodniška pripravnica začela na sodišču v Novi Gorici. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu je kot strokovna sodelavka nadaljevala delo na sodišču, kasneje pa je kot odvetniška kandidatka svoje znanje nadgrajevala v odvetniški pisarni. Leta 1994 se je odločila za samostojno odvetniško pot.

Odvetnica Hilda Pipan je strokovnjakinja na naslednjih področjih: gospodarsko, civilno, delovno, dedno, pogodbeno, insolvenčno, izvršilno, upravno in ustavno pravo.

Od leta 2012 do 2018 je bila predsednica Območnega zbora odvetnikov Nova Gorica in članica Upravnega odbora Odvetniške zbornice Slovenije (OZS).

Neja Zimic

Odvetniška kandidatka

Študij na Pravni fakulteti v Ljubljani je z odliko zaključila leta 2015, z diplomo s področja kriminologije. Odvetniški pisarni Pipan se je pridružila novembra 2015 kot odvetniška pripravnica. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu v letu 2021 nadaljuje delo kot odvetniška kandidatka.

Neja Zimic je strokovnjakinja na naslednjih področjih: civilno, pogodbeno, družinsko, dedno, delovno, izvršilno, insolvenčno, prekrškovno, upravno in ustavno pravo.